Naar …Templarios (27km)

De namen van de dorpen waar ik logeer worden precies elke dag langer en met meer stukken. De simpele namen zijn voor de dorpjes tussenin, waar soms echt niets is, geen bakker, albergue, bar, … nada.

De totale kilometerstand is gezakt naar 377, dus over de helft, wat gaat het vlug!

De blaar op mijn rechtervoet zit onder de Compeed, en het is goed te doen om te stappen, dus werken we het programma voor vandaag zonder problemen af (we= Jens en ik). Om iedereen onmiddellijk gerust te stellen; met een sliert pelgrims voor en achter je, en in gemeenschappelijke slaapzalen tot 40 à 50 personen is er absoluut geen kans op intimiteiten van welke aard ook. En als er al bosjes zijn onderweg, worden die veelvuldig gebruikt als toilet, want een Toi-toi kennen ze hier niet.
De etappes zijn nu vlak, met wat variatie van beschutting, geen of een paar struikjes. Het weer is goed tot 13u, daarna steekt de wind op en die wordt gevolgd door regen, ik was net op tijd onder dak. Ik had de laatste vrije plaats, Jens is naar de volgende albergue getrokken, hem zie ik morgen wel terug. 

Eén antwoord op “Naar …Templarios (27km)”

  1. Beste Grijet
    Wees vanavond voorzichtig voor wolven. In 1681 werd hier het verscheurde kadaver gevonden van een pelgrim. Pelgrims hebben hem dan vervoerd naar Brunello nu beter gekend als El Burgo een dorp dat u morgen zult aandoen.
    UTREIA LEON IS IN ZICHT

Reacties zijn gesloten.