Terradillos de los Templarios – Bercianos del Real Camino (23,4km)

Begrijp je nu dat ik die plaatsnamen niet kan onthouden? En dan passeren we er nog dagelijks een 5-tal, ik bespaar ze u.

Zowel de Nederlander die vorige nacht onderaan op het stapelbed lag, en de Amerikaan die me gisteren uitnodigde voor het diner, verblijven in dezelfde albergue in Bercianos del Real Camino. We spreken af om vanavond samen te gaan dineren.

Vorige herberg kende ik niet veel mensen, enkel 4 Zuid Koreanen, een kurieus geval, die 4. Enkele dagen geleden zaten ze bij mij aan tafel, ik veronderstel dat het 2 koppels zijn, al wat ouder, type triestige planten. Geen van hen spreekt een woord Engels. En opeens, als ik in een boekje zit te kijken, komt één van de mannen naar mij om de Hi Five te geven en het smiley-teken te demonstreren.

Er zijn veel (jonge)Zuid Koreanen op de Camino en allen hebben ze een andere uitleg; de ene komt uit kuriositeit, de ander door de katholieke scholen van onze Belgische missionarissen, een ander geeft toe dat het goed staat op zijn CV.

De kilometers tussen Burgos en Léon zijn er om afgemaald te worden, bij bewolkt en winderig weer kilometers lang naast een weg lopen, is niet van die aard dat je geïnspireerd blijft door de omgeving. Na het 15e Uitzonderlijk Mooie Panorama, begint ook dat te vervelen. Daarom nog een foto van breiwerkjes in bomen, lekker kleurrijk.

3 Antwoorden op “Terradillos de los Templarios – Bercianos del Real Camino (23,4km)”

  1. Dag Griet,
    Vandaag vieren wij het feest van Damiaan. Het zal een feestelijke viering zijn en we zullen je hierbij missen; maar we gunnen je van harte jouw tocht! Goede moed en volhouden!
    We zullen je gedenken.

    Jef

  2. Dag Griet,
    Vandaag was het damiaanviering met de kardinaal maar zonder Griet!
    Het spreekt vanzelf dat we je gemist hebben. Gelukkig was Raymond er om de eer van de familie te redden.
    Je bent goed op schema (volgens Raymond) en wij volgen je avonturen op de voet.. doe zo voort en hou je haaks.
    Groetjes, Hilde

  3. Hallo Griet,
    Je bent morgen jarig . Op de vooravond van je verjaardag wens ik je een onvergetelijke dag.. en heel véél geluk.
    Op de verjaardagstaart moeten je nog even wachten. .
    Alle, alle goeds, Hilde

Reacties zijn gesloten.