Maandag 25 april 2022: Ibiri – Markina (20 km)

Gisteren ben ik verderop gegaan dan was voorzien, dus is vandaag de afstand wat minder. Wat niet wil zeggen dat het gemakkelijk was, tot hiertoe heb ik geen enkel probleem, maar ik heb al verschrikkelijke blaren gezien. De C del Norte werd dan ook beschreven als vrij zwaar en nu is het ook eindelijk warmer. Maar ik herhaal:, ook tegen de nieuwkomers, dat ze rustig moeten starten en eventueel hun bagage laten doorsturen en veel drinken zoals na een bloedgift. Blijkbaar heb ik een zekere autoriteit verworven: gisteravond kwam een medepelgrim afscheid nemen en ik weet bij God niet meer hoe hij heettešŸ˜³. De kortere afstand geeft ons de kans om wat te rusten.
Eukalyptus
Het laatste stuk vandaag loopt door een bos dat een aantal jaren geleden een zware brand leed. Er is volop nieuwe begroeiing. En dus ook eukalyptusbomen.

2 Antwoorden op “Maandag 25 april 2022: Ibiri – Markina (20 km)”

  1. Beste Griet, zijn je blog beginnen volgen. Baskenland, ons welbekend maar lang geleden. Mooi om te lezen! Veel goeie moed, mooie ontmoetingen en vooral droog weer!

    Kris en Peter van de Sneppenstraat

  2. Hallo Griet, ik volg je perikelen op de voet (zonder blaren). Je zit dus in het noorden van Spanje! Ga ze maar zoeken! ik ben blij dat de zon er door gekomen is. Als jij terugkomt zou Vincent vertrekken op 5/6.Hij zorgt wel voor wat spanning. Jij bent een leiderstype, vandaar je autoriteit.. sterke madam. Goeie moed.
    Hilde

Reacties zijn gesloten.