Vrijdag 17 september: Vézelay- Corbigny

Gisteren vroeg ik me nog af of dat alleen stappen niet te zwaar zou worden, maar na een nacht in een zaaltje met 8 vrouwen, weet ik beter.

Vanmorgen de Laudes bijgewoond en een pelgrimszegen en een medaille van Maria Magdalena gekregen. Dus na het gezamenlijk ontbijt heilig op stap, wat niet voorkomen heeft dat ik vreselijk verdwaald ben, maar de dame die ik aanhield heeft me helemaal tot mijn eindbestemming gebracht, meer dan 20 km uit de richting, een reddende engel! Er moet iets mis zijn in Maps.me en ook in Google maps. Ik zal mijn kilometers zeker wel gedaan hebben. Morgen beter uitkijken! Eind goed, al goed.

Daaaag Vézelay!

Eén antwoord op “Vrijdag 17 september: Vézelay- Corbigny”

  1. Hallo Griet, de conditie blijft blijkbaar nog optimaal. Ik volg je boeiende tocht en vooral Vézelay is voor een bekend stadje. Alhoewel jaren geleden, kan ik me nog een en ander voorstellen van de kerk. Intussen blijf ik voor je duimen en heb hier al een Damiaankaars voor je opgestoken. Dat effect moet je zeker gevoeld hebben. Nog veel moed en volharding en een warme knuffel voor als het regent of koud wordt. Louis

Reacties zijn gesloten.