Dinsdag 14 september: Roffey- Chablis

De dag begint regenachtig, een onweer tussen 6 en 7u, maar rond de middag klaart de hemel een beetje op. Ook voor Vincent; het is zijn tiende stapdag en dat is voor velen een kantelmoment, dan komen de angsten naar boven en dan pas komt men in de camino-stemming. Die strijd is heel persoonlijk, ik kan hem enkel wat steunen zoals dat van mede-pelgrims gebruikelijk is. En ik ben de enigešŸ˜‡. Gisteren ben ik een terugkerende Belg gepasseerd, hij vertrok op 4 april en zal binnenkort terug thuis zijn.

Iets voor 13u ben ik aangekomen in Chablis alwaar ik me geĆÆnstalleerd heb in de parochie herberg, leuk stadje, alle soorten winkels. Dus wat bevoorrading voor de volgende dagen; de dorpjes tussenin hebben gewoonlijk wel een kerk(je) en soms zelfs een gemeentehuis/ bibliotheek dat gesloten is of 2u per week open is. Dat is het dan.

Zou dat familie zijn?
Pfff die middagsluiting, wat duurt het wachten lang pffff

EĆ©n antwoord op “Dinsdag 14 september: Roffey- Chablis”

  1. Dag Griet, Leuke foto van poesje die haar beurt afwacht.. zou ze een afspraak hebben? Na een kleine portie zon leven we weer in een moerasklimaat. In de studio van Flor komt het tapijt omhoog?
    Op onze huwelijksreis hebben we ook gelogeerd in Chablis. Lekkere keuken” a la mode de Chablis”. 13/9 was dat 50 jaar geleden!
    Je bent heel moedig. Mensen informeren op zondag naar je.. er wordt met je meegeleefd. Hou vol en tot zo! Smakelijk Hilde

Reacties zijn gesloten.