o Freixo – Redondela (23 km)

Dus hier kan het ook minder goed weer zijn, de ganse dag gezever of net niet en windvlagen. De zon heb ik even gezien aan de overkant van het water, met een klein stukje regenboog, zie je het?

Of zou het hier ook de gewoonte zijn om op de nationale feestdag een drasj national te doen?

De vis en het brood smaken heerlijk, de overschot van de tortilla kan ik verpatsen aan Lucy, van rep Tchech, die om 21u30 nog binnenkomt, zij gaat in de richting van Porto.

Ik denk dat ik de enige ben, tot ik even een bar binnenga 5km voor Redondela: daar vertrekt juist een koppel en als ik van een Cola geniet, komen twee jonge mannen binnen. In de albergue is het al behoorlijk druk. Of de was morgen droog zal zijn met dit regenweer valt nog af te wachten. Er is gelukkig een droogkast.

Ondertussen heb ik de kaap van de 100 km gerond, hier geen speciale pilaar ofzo gezien. Wel een paal met de km stand op z’n kop😁.

2 Antwoorden op “o Freixo – Redondela (23 km)”

  1. Dag Griet,
    De vorige keer (Camino Frances) waren we samen op punt 100. Mooie herinneringen komen boven, hou je goed voor de laatste 100.
    Waarschijnlijk een totaal andere beleving nu en misschien mis je de toeristen nu ?

    Buen Camino , groetjes Geert

    1. Tot hiertoe enkel ‘echte’ pelgrims gezien 😋. Nu komen wel verschillende wegen samen, dus wat drukker, maar nog lang geen processie zoals de C. Frances.

Reacties zijn gesloten.