Toch nog niet helemaal gedaan

Ik ben gisteren nog vergeten te zeggen dat ik jullie hartelijk dank voor jullie reacties en medeleven, ook degenen die mij ‘clandestien’ volgen. Dat is echt een steun voor mij.

En omdat ik pas vrijdag naar België vlieg, grijp ik graag de kans om met de bus naar Fistera te gaan, met de groep van Thomas More. Fijn van Didier, Annelies, Reynoud Diane en de anderen om mij de kans te geven om mijn Vlaams nog wat te oefenen😃.

De eerste stop is een herinnering aan 26 mei 2022: toen stapte ik samen met Rita, een Italiaanse naar Muxia en relaxten we daar met onze voeten in het water, bij 26°C. Nu is het wat frisser hier.

En dan rechtstreeks naar de vuurtoren in Fistera. Voor mijn gevoel ging dat te snel, als je te voet gaat, vertraagt alles. Maar dit geeft me de kans om eens de Camino als luxe- pelgrim te beleven. Thierry en Catherine, een Frans koppel mochten ook mee en zij stappen vandaag nog tot halverwege naar Muxia.

Nu ben ik echt aan’t uitbollen: vandaag ga ik het strand afschuimen op zoek naar schelpen en ik eet in dezelfde hippiebar (the World Family) als 7 jaar geleden.

Er was wel handwerk aan, maar het smaakte uitstekend

En vanavond zal de zon ook nog wel eens ondergaan zeker?