Dag 39: A Laxa- Ponte Ulla 29km op en af

Gisteravond kwam een Portugees met mij overleggen hoe de route verder zal verlopen, daarna ging hij zijn reisgezel inlichten😳. We besluiten om de laatste 50km in 3x af te leggen; zij sukkelen met pijnlijke voeten en de temperatuur stijgt weer met 2°C.

Dat waren de voornemens. en die zijn er om te breken, toch? Dus zitten we op 21km van Compostela in een albergue ieder in een éénspersoonskamer, wat ons deugd zal doen na een nacht vol geronk.

Morgen wellicht rond de middag aankomst op het bekende plein voor de kathedraal.

Nu duiken er echt van overal pelgrims op die de laatste 100km vanaf Ourense willen stappen. Zo ook een groep van een 15-tal docenten van de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Zij stappen 5 dagen over de goed 100km. Wie het meest verrast was om Vlaams te horen spreken, laat ik in het midden.

Nu wordt het misschien tijd om een terugvlucht te boeken?

Eén antwoord op “Dag 39: A Laxa- Ponte Ulla 29km op en af”

  1. Nu is het bijna voorbij. De eerste keer voor mij in 1998 ging ik steeds minder lopen. Want ik dacht als ik aankom is het voorbij. En ik wilde nog geen afscheid nemen van het heerlijke lopen en de kamaraadschap. Ik ben benieuwd hoe jij dit naderende einde ervaart.
    Maar wat een tocht heb je gelopen zeg. Ik buig diep voor je. Een warme knuffel vanuit het zonnige Apeldoorn. Lieve groet Gerrit.

Reacties zijn gesloten.