Dag 11: Mérida – Aljucén 17km (iets verder omdat ik ergens een afslag miste)

‘I’ m still standing’ van Elton John klinkt vanmorgen tijdens het ontbijt op de radio, en het voelt ook zo voor mij; gisteravond hebben we afscheid genomen van twee medepelgrims die me nauw aan het hart liggen. De Camino is vooral een erg persoonlijke tocht en de beslissing om te stoppen, is moeilijk.

Mede daardoor ben ik eigenlijk een beetje opgelucht dat ik die afslag miste. Nu moet je weten dat ik niet gemakkelijk terugkeer op mijn stappen, dan zoek ik liever een alternatieve weg en dat lukt meestal. Nog een voordeel is, dat het er heel kalm is. Ik zie op het ongeplande gedeelte vier of vijf hazen en een ooievaarsnest.

In de namiddag kom ik het koppel uit Lier weer tegen. De man blijkt de broer te zijn van een collega prikster in het Antwerpse.

Eén antwoord op “Dag 11: Mérida – Aljucén 17km (iets verder omdat ik ergens een afslag miste)”

  1. Wij zien dat sinds jij op de “Camino” bent alles goed gaat. Je ontmoet pelgrims van alle nationaliteiten. Voor u die veel talen kent, moet dit prettig zijn,
    Het deed uw hart pijn om te zien dat 2 pelgrims de “Camino” verlieten.
    We zien dat je blij bent met de voortgang die je hebt gedaan , al op de elfde dag, Je hebt regen en zon gehad. Wij zijn er zeker van dat u nog steeds mooi weer zult hebben. Wij volgen u graag op uw “Camino”.
    Buena continuación
    Saludos cordiales
    Pierre en Jacqueline

Reacties zijn gesloten.