Zaterdag 7 mei 2022: Colombres – Llanes 24km

Deze is om jullie waterachtig te maken. En het weer is navenant.

Het zouden meer kilometers kunnen geweest zijn, ware het niet dat de volgende herberg 19km verder ligt. Dus rustig wandelen en genieten van zowel de bergen als de zee. Vanmorgen allen apart vertrokken met Ed, de Braziliaan en het Engelse koppel uit Cardiff, en samen aangekomen aan de eerste herberg die gesloten is. Uiteindelijk kom je altijd dezelfde mensen tegen, wat niet onlogisch is natuurlijk.

Nog eens wat onverharde wegen gestapt. De meeste zijn verhard en dat zie je aan de houterige bewegingen van de meeste in de herberg. Beton en asfalt is harder en gevaarlijker voor de gewrichten omwille van de schokken.

Het geitenkaasje dat ik kocht aan de kaasmakerij zal op zijn als ik terugkeer

Llanes is een drukke kuststad en zeker op zaterdagavond. Er is natuurlijk de zee en ook een middeleeuws stadscentrum met een basiliek waar ik seffens de eucharistie ga vieren.

Als ik zo verderga, zal ik vermoedelijk op 25 mei in Santiago aankomen, volgens de gids die ik probeer te volgen toch. Mijn terugvlucht is geboekt op 30 mei, dus nog wat reserve.

2 Antwoorden op “Zaterdag 7 mei 2022: Colombres – Llanes 24km”

  1. Geniet van Llanes! Zal meer dan 30j geleden zijn dat wij er waren-wat zal dat allemaal veranderd zijn…

  2. Dag Griet , happy birthday!!!! Opweg jou weg… zo ver weg en zo dichtbij . Ik wens je blije dag in samenhorigheid. Tot gauw, Hilde

Reacties zijn gesloten.