Vrijdag 22 oktober: Arzacq-Arrazuguettes – Artez-de-Béarn

Ik moet zeggen dat de 3 knarren vanmorgen wel op tijd aan het ontbijt waren, hoewel ze er niet zeer gelukkig mee waren dat het al om 7u30 was. Zij stoppen in Uzan, op 16,5km. Ik ben daar om 12u.

De Pyreneeën voor ze in de (regen) wolken verdwijnen

Iets na de middag word ik aan de clustermeeting herinnerd, en wat later krijg ik een uitnodiging om deel te nemen aan een vragenuurtje ivm de nieuwe planning. Dat is allemaal nog zeer ver weg voor mij: de planning zal ik proberen te ontwarren als ik terug ben. Op mijn smartphone begin ik daar niet aan. Verder wens ik alle collega’s een constructieve clustermeeting en een deugddoende teambuilding achteraf.

Weer een flinke stap dichterbij Saint-Jean Pied de Port, moet wel, nog 4 dagen te gaan. In vogelvlucht nog 61km, volgens de Mjam Mjam Dodo nog 98. Morgen stap ik Baskenland binnen en na 31,7 km hoop ik aan te komen in Navarenx.

2 Antwoorden op “Vrijdag 22 oktober: Arzacq-Arrazuguettes – Artez-de-Béarn”

  1. nog veel moed . wij volgen met plezier iedere dag uw etape..
    groetjes
    P en J

  2. Hallo Griet, zie je de vlag van de finish al (in de verte..)? Het einddoel lonkt.! Ik denk dat ze je al proberen op te jutten.. negeren..
    Volhouden is nu de boodschap. Wij moeten dat hier op een andere manier doen. Was de planning 29 oktober..? Tot heel gauw en succes.
    Hilde

Reacties zijn gesloten.