Villafrancia Montes de Oca – Burgos

Na de orkaan kwam een koude nacht. Er ligt een laag ijs op de plassen in het bos dat we doorkruisen en de wind is verschrikkelijk koud. Als ik na 12 km aan de eerste tussenstop kom, ben ik volledig leeg, platte batterij. Met wat eten en extra suiker is het probleem verholpen.

Dan komen eikenbossen met korstmossen.

Verderop zit ik terug tussen de velden​ en gaat het neerwaarts naar Burgos. De laatste kilometers naar Burgos zijn​ door een industrieterrein en we besluiten om met enkelen een taxi te nemen, wat de mogelijkheid schept om dit mooie stadje te bezichtigen.

Hopelijk vind ik morgenvroeg een winkel die open is om een verloren slip te vervangen, 1 mei is ook hier een feestdag, en met slechts 1 slipje kan ik de Camino niet afwerken.

2 Antwoorden op “Villafrancia Montes de Oca – Burgos”

  1. Op dit moment zit je ruim voor op het schema. Na 10 dagen stappen heb je al meer dan een derde van het traject afgelegd. Probeer je vooral niet te forceren, je eigen tempo te volgen en van de weg te genieten. Zo kom je er wel.

    1. Ik ken uw schema niet maar afgaande hoe ik de tocht heb gelopen in 2002 bent u zeer zeer zeer goed bezig. Ik volg u elke dag!!!!
      U kunt mijn schema vinden op vanbaelenhugo.mozello.com

Reacties zijn gesloten.